Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin

Toimitus- ja palautusehdot


Mivalli Designin verkkokauppa toimittaa tällä hetkellä vain suomalaisiin osoitteisiin. Ota meihin yhteyttä, jos haluat toimituksen johonkin muuhun maahan. Toimitusmaksu on 3,90€, yli 60€ tilauksille toimitus on ilmainen. Tilaukset lähtevät 2-4 työpäivän sisällä tilauksen tekemisestä (toimitusaika Suomen sisällä on 1-3 työpäivää), jos tuotetta on varastossa. Muiden tuotteiden kohdalla ilmoitamme toimitusajan erikseen.

Toimitustavat:

Posti - Nouto Postista

Posti - Kotiinkuljetus

(Ota meihin yhteyttä jos haluat muun toimitustavan. Esim Smartpost ja Matkahuolto onnistuvat myös.)
 
Maksut
Mivalli Design store on turvallinen verkkokauppa. Maksutapoina ovat Paypal, etukäteislasku sekä Stripe, joka mahdollistaa luottokorttimaksut.
Palautus 
Vaihto- ja palautusoikeus tuotteillemme on 2 viikkoa. Mivalli Design ei korvaa palautukseen liittyviä kuluja, paitsi tietysti reklamaatiotilanteissa. Palautetun tuotteen tulee olla virheettömässä kunnossa. Jos tuote on vahingoittunut matkalla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja/tai lähetä kuva vahingoittuneesta tuotteesta 7 päivän sisällä sekä tilausnumerosi, niin lähetämme uuden tilalle.
Mahdollisissa riitatilanteissa asiakkaalla on oikeus kuluttajansuojalakiin.
GDPR-tietosuoja-asetus
Mivalli Design noudattaa tietojenkäsittelyssä lainmukaista ja turvallista asiakas- ja henkilötietojen käsittelytapaa. Huolellisella tietojenkäsittelyllä varmistamme velvoitteiden ja vaatimusten noudattamisen sekä asiakkaan oikeuksien ja tietojen  turvaamisen parhaalla mahdollisella tavalla.